Wie ben ik?


Mijn naam is Marianne Kramer en ik ben eigenaar van Gewicht in Beweging, een praktijk voor voedings- en leefstijladvies.

Gezondheid en een gezonde leefstijl hebben altijd mijn aandacht gehad. In 2001 heb ik mijn diploma gewichtsconsulent behaald en ben ik gestart met mijn praktijk. Om mensen tevens te kunnen begeleiden op het gebied van bewegen, heb ik de opleiding tot personal trainer gedaan en heb ik in 2010 mijn studio Personal Training Geldermalsen geopend (www.personaltraininggeldermalsen.nl). Daarnaast verzorg ik met veel plezier en passie pilateslessen.

Naast mijn werk als gewichtsconsulent en personal trainer, ben ik sinds 2007 voorzitter van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Ik vind het belangrijk dat het beroep meer onder de aandacht komt en zet mij samen met anderen via de beroepsvereniging ervoor in om het beroep te professionaliseren en te profileren.

Mijn enorme betrokkenheid en liefde voor het vak blijkt ook uit het feit dat ik docent ben bij Opleidingen2000. Daar verzorg ik de opleiding Gewichtsconsulent en de opleiding Kind en Voeding.

Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van gezondheid. Koken vind ik erg leuk om te doen, eten met vrienden of familie is altijd gezellig en mijn energie haal ik uit wandelingen in de natuur en uit mijn wekelijkse danslessen klassiek ballet, jazzdans en stijldansen.